Jump to content
 • Announcements

  • DANI S.

   [PROSKILL] PARTENERIAT FREAKHOSTING   02/22/2019

     FREAKHOSTING este o firma infiintata in Octombrie 2017 cu peste 50 de servere gazduite la momentul actual. Acest site a fost infiintat cu scopul de a oferi clientilor nostrii cea mai buna calitate la serviciile cumparate, intrucat pe noi nu intereseaza cantitatea ci calitatea. In prezent uptime-ul nostru este 99%, acesta fiind cel mai important factor intr-un serviciu de hosting, garantand ca serviciul dumneavoastra sa fie online in permanenta Serverele noastre ultra-rapide asigura functionalitatea corecta a serviciului tau. Suntem pregatiti oricand sa confruntam atacurile asupra serviciilor dumneavoastra si sa le eliminam oferindu-va siguranta maxima. ( Protectie Anti Flood / DDoS 1TBs+ ) Cat despre conexiune, va putem la dispozitie o viteza garantata si o incarcare perfecta indiferent de locatia din care se face. Locatia serverelor este binenteles in Bacau / Romania.   Foloseste acum cuponul de reducere "proskill" si vei primi 10% reducere pentru serverele de jocuri.     LINK-uri UTILE   Site : https://freakhosting.ro/ Panou Clienti : https://freakhosting.ro/clienti/ Gamecp : http://gamecp.freakhosting.ro/     SOCIAL MEDIA   Facebook : https://www.facebook.com/freakhostingro/ Instagram : https://www.instagram.com/freakhosting.ro/   METODE DE PLATA   - Paypal - Paysafecard - Transfer Bancar - Card Online   DATE DE CONTACT   Email: contact@freakhosting.ro WhatsApp: 0733705964 ( RO ) Telefon: +447448135513 ( UK ) Deschide un ticket: Click Aici Facebook: Click Aici Live Chat 24/7: Click Aici

 1. ADMINISTRAŢIE

  1. 924 posts

   Zona Utilizatorilor

   Propuneri legate de forum , ghiduri și tutoriale utile, întrebări/probleme legate de contul dvs.

  2. 183 posts

   Zona administrativă

   Reclamații la adresa membrilor din staff și tot aici puteţi aplica și pentru un loc în echipa noastră.

  3. 2 posts

   Community Market

   • Dacă doriți să achiziționați un server de voce / joc, vă recomandăm cu încredere firma FREAKHOSTING având prețuri promoționale, prin intermediul comunității PROSKILL România.

 2. SERVERE PUBLICE

  1. 73 posts

   Asistență server

   Această categorie este dedicată serverelor afiliate în comunitate, aici veți beneficia de suport gratuit din partea membrilor din staff !

  2. 51 posts

   TS.PROSKILL.RO # WWW.PROSKILL.RO

   Vrei să iei legătura cu administrația, te așteptăm pe ts.proskill.ro să discutăm.

  3. 1,054 posts

   Servere Counter-Strike 1.6

   În această categorie se află serverele de Counter-Strike 1.6 ale comunității noastre, care rulează la o calitate de minim 500FPS. De asemenea aici se află doar servere găzduite la firme de top din România.

  4. 8 posts
  5. 48 posts
 3. LUMEA JOCURILOR

  1. 55 posts

   Știri Gaming

   În această categorie sunt postate cele mai importante știri din lumea gaming-ului. Noile lansări de jocuri cât și oferte sau noutăți legate de acestea pot fi găsite aici!

  2. 216 posts

   Resurse Gaming

   În această categorie sunt postate resurse pentru cele mai populare jocuri multiplayer online, addons-uri, plugin-uri, configuri, tutoriale și alte resurse. De asemenea, aici puteți cere și suport pentru diferite probleme.

  3. 0 posts

   Generația Veche

   Ai avut un joc care te-a pasionat în copilărie? Sau pe care nu ai putut să-l joci? Împărtășește-ne și nouă aceste jocuri pentru a ne aduce împreună aminte de vechile timpuri!

   • No posts here yet
 4. GENERAL

  1. 499 posts

   Zonă Design

   Singurul loc unde îți poți arăta talentele tale în design, să depui o cerere pentru o anumintă lucrare, să găsești o resursă grafică sau unde poți chiar să înveți tainele Photoshop-ului sau unde poți cere o lucrare de tip avatar sau semnătură!

  2. 0 posts

   Tehnologie

   Tehnologia (engleză technology, franceză technologie) este ansamblul metodelor, proceselor, operațiilor făcute sau aplicate asupra materiilor prime, materialelor și datelor pentru realizarea unui anumit produs industrial sau comercial.

   • No posts here yet
  3. 61 posts

   Concursuri PROSKILL

   Categorie destinată tuturor concursurilor organizate de comunitatea proskill !

  4. 687 posts

   Socializare

   Discuțiile între membrii comunității despre subiecte care nu se încadrează în celelalte secțiuni, chestionare, diverse curiozități și știri de zi cu zi.

  5. 25 posts
  6. 15 posts

   Market Virtual

   Vrei să vinzi / cumperi / schimbi ceva și nu reușești ? Nu garantăm vinderea sau cumpărarea imediată a produsului! Și nu ne asumăm vina pentru o eventuală țeapă primită!

×