Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Yesterday
 3. Last week
 4. Promovări și degradări

  Promovări : @Răzvan- - Recrutare ca Super-Moderator , avand ca responsabilitate Gaming & Multimedia @Florin - Promovat de la gradul de Moderator , la gradul de Super-Moderator datorita activitatii sale Degradări : @BulaNNN # GuCCi$$ - Suspendare din functia de Moderator din motive de neseriozitate . @Soft. - Suspendare din functia de Supervizors din motive de neseriozitate @BulaNNN # GuCCi$$ - Retragere din functia de Super-Moderator la cerere + restrictie staff pentru neseriozitate.
 5. Retrage BulaN

  Cerere acceptata Am sa vorbesc cu un fondator sa primesti restrictie staff. Neseriozitate + te-am văzut cum cautai grad pe alta comunitate. tc.
 6. Retrage BulaN

  Scuze că mă bag, dar dacă ai primit o funcție, ocupă-te frate. Ce zici? Nu mai ai timp? În schimb ai timp de așa ceva? https://imgur.com/a/Y2Lozmm Pfff, nu știu ce să mai zic. În primul rând comunitatea proskill.ro deține servere de cs 1.6 care caută staff, de ce nu vrei să te ocupi pe un sv al comunității? 2. Aia e doar o simplă postare pe care am găsit-o acu' într-un min. de căutare pe Facebook. 3. Am văzut că, cauți comunitate/servere/ts-uri unde să mergi cu grad, dar tu aveai aici deja o funcție. Atât am avut de spus, mulțumesc de înțelegere.
 7. Retrage BulaN

  Nume: BulaNnN Grad actual: Super Moderator Motivul: nu prea mai am timp sa mă ocup
 8. [RETRAGERE] CoreXzone

  Succes în continuare ! Locked!
 9. [RETRAGERE] CoreXzone

  Bafta in real life!
 10. [RETRAGERE] CoreXzone

  Pro and Good Luck !!! We will miss u :))
 11. [RETRAGERE] CoreXzone

  Nume: CoreXzone Grad actual: Moderator Motivul: Nu mai am timp de forum din cauza liceului+ am warn din cauza ca nu am postat psd in Zonă Design pentru ca eu stau sa invat nu sa fac psd-ul , daca nu invat sunt repetent si in nici un caz nu vreau asa ceva . Respect pentru : @mArius.eXe, @DANI S., @say, @Pinu., @LaLy, @ACS. DACA AM SARIT PE CINEVA IMI PARE RAU ! Sper ca am ajutat cat de mult am putut comunitatea . RESPECT !
 12. Earlier
 13. fuck say

  1. say

   say

   bai asta ce mm vr?

 14. Dusmanii credeau ca m-am dus , dar eu mai bine m-am pus .

  #sayisback

  1. Weed

   Weed

   Care dusmani fgm <3 

 15. salut cum te cheama pe fb sau mail ca nu merge sa iti dau msj pe forum sa dau datele

   

 16. [RETRAGERE] say

  Pacat de tine!Mi ai fost tare drag.
 17. [RETRAGERE] say

  Rămâi pe unde ești, numai am nevoie de șobolanii care fug. Succes pe mai departe.
 18. Nume: say Grad actual: Designer Motivul: Nu e din cauza nimanui e o alegere pe cont propriu , vreau sa ma retrag din cauza lipsei de timp , nu eram oricum cine stie ce designer. Va multumesc @scarlxrdsi @manDarikees. pentru ca m-ati ajutat cu ce ati putut. Multumesc @NIKE. pentru sansa acordata. Lista de prieteni pe care ii respect : @Deea. @NIKE. @Cosmin @scarlxrd @manDarikees. @Sebastian A. -Daca am uitat pe cineva scuze! -say out ♥
 19. Sunt consumator ma-ntelegi precis
  Daca nu cumva, esti muist domn' politist 

 20. ☕ TS.PROSKILL.RO ☕

 21. Cerere absenta Model: Nume: Grad actual: Durata absentei: Motivul: *După ce aţi revenit anuntati un administrator/supervizor pentru recuperarea gradului. *Nu se depune cerere pentru o absenţă mai mare de 3 luni. Cerere retragere Model: Nume: Grad actual: Motivul: *Trebuie să aveti in vedere că odată ce o cerere de retragere v-a fost acceptată nu veti mai putea reveni in STAFF-ul PROSKILL ROMÂNIA.
 1. Load more activity
×