Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 01/21/2019 in all areas

 1. 3 points
  Nume: say Grad actual: Designer Motivul: Nu e din cauza nimanui e o alegere pe cont propriu , vreau sa ma retrag din cauza lipsei de timp , nu eram oricum cine stie ce designer. Va multumesc @scarlxrdsi @manDarikees. pentru ca m-ati ajutat cu ce ati putut. Multumesc @NIKE. pentru sansa acordata. Lista de prieteni pe care ii respect : @Deea. @NIKE. @Cosmin @scarlxrd @manDarikees. @Sebastian A. -Daca am uitat pe cineva scuze! -say out ♥
 2. 2 points
 3. 1 point
  Promovări : @Răzvan- - Recrutare ca Super-Moderator , avand ca responsabilitate Gaming & Multimedia @Florin - Promovat de la gradul de Moderator , la gradul de Super-Moderator datorita activitatii sale Degradări : @BulaNNN # GuCCi$$ - Suspendare din functia de Moderator din motive de neseriozitate . @Soft. - Suspendare din functia de Supervizors din motive de neseriozitate @BulaNNN # GuCCi$$ - Retragere din functia de Super-Moderator la cerere + restrictie staff pentru neseriozitate.
 4. 1 point
  Cerere acceptata Am sa vorbesc cu un fondator sa primesti restrictie staff. Neseriozitate + te-am văzut cum cautai grad pe alta comunitate. tc.
 5. 1 point
  Succes în continuare ! Locked!
 6. 1 point
 7. 1 point
 8. 1 point
  Pro and Good Luck !!! We will miss u :))
 9. 1 point
  Dusmanii credeau ca m-am dus , dar eu mai bine m-am pus . #sayisback
 10. 1 point
  Pacat de tine!Mi ai fost tare drag.
 11. 1 point
×