Jump to content

QuickLy

Administrator
 • Content count

  126
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

QuickLy last won the day on February 17

QuickLy had the most liked content!

Community Reputation

19 Good

3 Followers

About QuickLy

 • Rank
  Quick aF*
 • Birthday October 23

Recent Profile Visitors

138 profile views
 1. Promovări și degradări

  Promovări : @Răzvan- - Recrutare ca Super-Moderator , avand ca responsabilitate Gaming & Multimedia @Florin - Promovat de la gradul de Moderator , la gradul de Super-Moderator datorita activitatii sale Degradări : @BulaNNN # GuCCi$$ - Suspendare din functia de Moderator din motive de neseriozitate . @Soft. - Suspendare din functia de Supervizors din motive de neseriozitate @BulaNNN # GuCCi$$ - Retragere din functia de Super-Moderator la cerere + restrictie staff pentru neseriozitate.
 2. Retrage BulaN

  Cerere acceptata Am sa vorbesc cu un fondator sa primesti restrictie staff. Neseriozitate + te-am văzut cum cautai grad pe alta comunitate. tc.
 3. Cerere absenta Model: Nume: Grad actual: Durata absentei: Motivul: *După ce aţi revenit anuntati un administrator/supervizor pentru recuperarea gradului. *Nu se depune cerere pentru o absenţă mai mare de 3 luni. Cerere retragere Model: Nume: Grad actual: Motivul: *Trebuie să aveti in vedere că odată ce o cerere de retragere v-a fost acceptată nu veti mai putea reveni in STAFF-ul PROSKILL ROMÂNIA.
 4. [Plugin] Parachute

  Descriere: Acest plugin va da gratuit o parasuta cand intrati pe server si o puteti folosii pe tasta E (bind e +use) daca aveti altceva setat pe tasta E. Descarcare: AMX, SMA Modelul Instalare: 1. Fisierul amx_parachute.sma il puneti in addons/amxmodx/scripting 2. Fisierul amx_parachute.amxx il puneti in addons/amxmodx/plugins 3. Intrati in fisierul addons/amxmodx/configs/plugins.ini si adaugati la urma: amx_parachute.amxx Cvaruri: parachute_cost 0 Module: nu necesita Imagini(optional): -
 5. [Model] Plugin

  Descriere: Descarcare: Instalare: Cvaruri: Module: Imagini(optional):
×